WEDSTRIJD Krijnen Keukens Malle - Fenerbahce Beringen  5 - 3  (3-0)

DATUM 07-09-2012  21:15

DOELPUNTEN 4’ Hakkens (1-0), 7’ Dyck (2-0), 16’ Nesen (3-0), 24’ Cammalleri (3-1), 27’ Arslan (3-2), 31’ Ait Salah (4-2), 39’ o.g. Ribeiro (4-3) en 40’ Hakkens (5-3).

VERSLAG KK Malle heeft met veel moeite tegen het vooraf kennelijk al afgeschreven zwakke broertje zijn openingswedstrijd zegevierend kunnen afsluiten. Ondanks een 3-0 voorsprong bij de pauze liep het nog bijna mis. Er was trouwens in de slotfase zeker een attente Pagetta nodig om de drie punten thuis te houden. In de eerste helft liep Malle nochtans tot 3-0 uit. Ook na rusten kampeerde ze op de helft van de bezoekers maar had in het breiwerk teveel steken nodig. Bij de 3-2 werd het zelfs erg stil in de Valk. De thuisploeg liet zich niet meer van de wijs brengen. Al kwam de bevrijding pas na een geharrewar voor Pagetta en Hakkens die in het lege bezoekende doel de 5-3 binnen tipt.